Pe 9 martie 2013, cand s-au implinit 7 ani de la moartea Laurei Stoica, in jur de 200 de oameni s-au strans in Centrul Istoric pentru a-i aduce un omagiu, cantand o parte din melodia "Un actor grabit", alaturi de artisti cunoscuti si grupul Jazzappella.

Compozitor - Bogdan Cristinoiu
Aranjament - Jazzappella
Video/Postproductie - Umbra Studio

"CAND ITI DORESTI CEVA CU ADEVARAT, TOT UNIVERSUL CONSPIRA LA REALIZAREA LUI"

                                                                                                           _ Paulo Coelho -  Alchimistul_

Sunt coplesit! Ceea ce merita aceste fiinte minunate ce s-au zbatut pentru ca acest eveniment sa poata avea loc este greu de spus in cuvinte.  Orice cuvant de lauda, de apreciere, de multumire, ar fi putin fata de ceea ce ar trebui ei sa primeasca!

Emotiile au fost mari, ca si ceea ce a fost realizat. A fost un eveniment ce nu va fi uitat curand de catre cei care au luat parte la el, dar mai ales de catre cei care l-au organizat!

Sincere si infinite imbratisari tuturor celor care ati dat ceea ce ati avut mai bun si mai curat in voi si ati facut sa rasune centrul vechi al Bucurestiului, aducand cu vocile voastre, prin aceasta, un omagiu celei care a iubit intotdeauna publicul ei, colegii de breasla, (unii chiar ati cantat alaturi de ea si dupa cum mi-ati spus o aveti inca vie in inimile voastre) si care, cu siguranta, a fost prezenta cu tot sufletul ei nemuritor la aceasta manifestare si s-a bucurat, Laura Stoica!

Toti cei care au participat la acest eveniment au avut un rol foarte important si le multumesc din inima! Doresc sa numesc o singura persoana dintre cei ce au fost acolo si sunt sigur ca sunt in asentimentul tuturor ca aceasta minunata si speciala, Judit State merita nominalizata in mod deosebit. Fara ea acest eveniment nu cred ca ar fi avut loc. Cu mult respect si iubire, iti multumesc  Judit!

          Alexandru Stoica
Presedinte Fundatia Laura Stoica,

 

"Dragostea Lui Dumnezeu pentru un pacatos, este mai mare decat dragostea unui sfant pentru Dumnezeu!"

                                                                                                                                  _Sfantul Arsenie Boca_

<< Inapoi la site >>